Pomôž nám ozdobiť hasičský vianočný stromček

Milé deti,

poznáte príbeh o Anjelikovi Striebrovláskovi? Tento maličký šikovný anjelik mal vykonať dobrý skutok a tak pomáhal Mikulášovi ozdobovať vianočné stromčeky a nosiť ich ľudom, aby im robili radosť. Keď sa im minuli všetky ozdoby a Mikuláš si myslel, že už majú hotovo, Anjelik Striebrovlások si všimol, že ešte jeden malý stromček ostal neozdobený. Ale čo s ním, keď už nemali ozdoby? Maličký anjelik dostal nápad. Stromček ozdobil hviezdičkami zo svojich šiat a strieborným prachom zo svojich krídel. Tento stromček bol napokon najkrajší a vyčaril nádherné Vianoce jednej chudobnej rodine.

Aj vy máte možnosť byť tieto Vianoce na chvíľu Anjelikmi a pomôcť nám ozdobiť náš hasičský vianočný stromček, ktorý bude zdobiť hasičskú zbrojnicu. Vyrobte na stromček ozdobu s hasičským motívom a odovzdajte ju na zberné miesto (ZŠ Lemešany, MŠ Lemešany, schránka na hasičskej zbrojnici).

A to nie je všetko. Náš malý Anjelik Striebrovlások z príbehu nás inšpiruje k robeniu dobrých skutkov a pomoci iným. Ak teda k vyrobenej ozdobe napíšete aj dobrý skutok, ktorý ste urobili počas adventu, budete zaradení do žrebovania o zaujímavú cenu.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko a adresa za účelom kontaktovania výhercu.