Charitatívna aukcia o Firebar

Prostredníctvom charitatívnej zbierky nedávame ľuďom v núdzi len materiálne veci ako potraviny a drogériu. Dávame lásku. Dávame nádej. Dávame silu pokračovať.

Vďaka dobrému srdcu a šikovným rukám od Jedinečný bar -originálny dar vyhlasujeme charitatívnu aukciu o krásny a originálny Firebar z ich dielne.

Firebar je parádny originálny darček pre každého muža (hasič – nehasič, smäd je potrebné uhasiť 😉 ) a navyše jeho vydražením podporíte aj rodiny v núdzi. Tak neváhajte a zapojte sa.

Pravidlá aukcie “Vianoce 2022”

Pravidlá aukcie upravujú podmienky účasti na aukcii, spôsob a postup pri vykonávaní činností potrebných na jej realizáciu a vymedzuje podrobnosti o právach a povinnostiach účastníkov.

1. Usporiadateľ Aukcie:

Usporiadateľom Aukcie „Vianoce 2022“ (ďalej len „Aukcia”) je DHZ Lemešany so sídlom: Lemešany 162, 082 03 Lemešany (ďalej len „Usporiadateľ“). Usporiadateľ vydáva tieto Pravidlá aukcie (ďalej len “Pravidlá”).

2. Trvanie aukcie:

Aukcia sa uskutoční v dňoch od 06.12.2022 18:30 hod. do 13.12.2022 20:00 hod.

3. Účastníci Aukcie:

Účastníkom Aukcie sa na účely týchto Pravidiel rozumie fyzická osoba staršia ako 18 rokov:

– s trvalým alebo prechodným pobytom na území Slovenskej republiky a
– ktorá splní podmienky účasti v Aukcii podľa týchto Pravidiel (ďalej len „Účastník Aukcie”).

4. Podmienky účasti v Aukcii:

Účastník Aukcie podľa bodu 3 týchto Pravidiel zanechá komentár so sumou, ktorú je ochotný za Firebar vydražiť, pod príspevkom o vyhlásení aukcie o Firebar na Facebookovskej fanpage DHZ Lemešany. Prihadzuje sa minimálne o 1€ od poslednej navrhnutej sumy.

5. Výherca:

Usporiadateľ určí zo všetkých Účastníkov Aukcie, ktorí spĺňajú Pravidlá Aukcie, jedného výhercu. Výherca je ten Účastník Aukcie, ktorý ponúkne najvyššiu sumu v komentároch pod príspevkom do 13.12.2022 o 20:00 hod.

Oznámenie o víťazovi Aukcie bude zverejnené na našej Facebookovskej stránke https://www.facebook.com/DHZ.Lemesany a instagramovej stránke
https://www.instagram.com/dhzlemesany.

Víťaz je povinný sumu, za ktorú vydraží Firebar uhradiť do 2 pracovných dní, t.j. najneskôr 15.12.2022. Ak víťaz nebude reagovať na oznámenie výhry a neskontaktuje sa s Usporiadateľom do 24 hodín, neprejaví záujem výhru si prevziať alebo neuhradí cenu do určeného termínu, stráca na výhru nárok. Usporiadateľ v takom prípade kontaktuje Účastníka aukcie, ktorý ako ďalší v poradí ponúkol najvyššiu sumu.

Usporiadateľ Aukcie je oprávnený jednostranne zmeniť pravidlá aukcie v priebehu trvania, uvedenú aukciu skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť. Účasť v Aukcii ani vydražený Firebar nie je možné vymáhať právnou cestou ani inak alternatívne plniť.

Usporiadateľ si vyhradzuje právo bez udania dôvodu vylúčiť Účastníka Aukcie, ktorého správanie či Facebook profil vykazuje známky nekalého alebo podvodného konania.

Usporiadateľ si ďalej vyhradzuje právo vylúčiť Účastníka Aukcie, ktorého správanie či Facebook profil odporuje pravidlám sociálnej siete Facebook. V prípade zistenia tohto porušenia, či v prípade podozrenia bude taký účet nahlásený ako podvodný.

6. Výhra:

Usporiadateľ odovzdá výhercovi aukcie (po uhradení) nasledovnú vec: 1 ks Firebar venovaný od Jedinečný bar – originálny dar.

7. Oznámenie výhry:

Výherca bude vyzvaný, aby Usporiadateľovi zaslal svoje kontaktné údaje prostredníctvom súkromnej Facebook správy alebo e-mailom. Výherca a Usporiadateľ sa dohodnú na spôsobe odovzdania výhry. V prípade, ak k vzájomnej dohode nedôjde, výhra bude zaslaná poštovou prepravou výhercovi na náklady Usporiadateľa. V prípade, že sa nepodarí s Výhercom skontaktovať do 24 dní od ukončenia aukcie, nárok na výhru prepadá.

8. Osobné údaje:

Zaslaním komentára udeľuje Účastník Aukcie v súvislosti so zapojením sa do aukcie a pre prípad výhry, Usporiadateľovi v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) dobrovoľný súhlas so spracovaním osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, e-mail, telefónne číslo a adresa na doručenie výhry, za účelom umožnenia jeho účasti na aukcii a v prípade výhry zverejnenie jeho mena a priezviska na facebookovej stránke https://facebook.com/DHZ.Lemesany a instagramovej stránke
https://www.instagram.com/dhzlemesany/ a aj jeho kontaktovania a zaslania výhry. Každý Účastník aukcie na Aukcii súhlasí so zverejnením mena a priezviska na webovej stránke DHZ Lemešany, na sociálnych sieťach a s jeho použitím na propagačné účely. Udelený súhlas môže účastník súťaže kedykoľvek odvolať a to e-mailom alebo písomne.

9. Záverečné ustanovenia:

Každý Účastník aukcie zároveň potvrdzuje, že bol oboznámený s tým, že spoločnosť Facebook (Meta) nemá voči súťažiacemu žiadne záväzky a z účasti na Aukcii spoločnosti Facebook takéto záväzky ani nevznikajú. Vyhlasovateľ aukcie vyhlasuje, že Aukcia nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, podporovaná, spravovaná, alebo inak spájaná s Facebookom a nie je s Facebookom inak spojená. Usporiadateľ aukcie neručí za akékoľvek technické problémy v súvislosti s účasťou v súťaži a v súvislosti so sociálnou sieťou Facebook.

V Lemešanoch, dňa 04.12.2022