Pravidlá súťaže “ZDIEĽAČKA O TORTU”

Pravidlá súťaže upravujú podmienky účasti na súťaži, spôsob a postup pri vykonávaní činností potrebných na jej realizáciu a vymedzuje podrobnosti o právach a povinnostiach účastníkov.

1. Usporiadateľ Súťaže:

Usporiadateľom Súťaže „ZDIEĽAČKA O TORTU“ (ďalej len „Súťaž”) je DHZ Lemešany so sídlom: Lemešany 162, 082 03 Lemešany (ďalej len „Usporiadateľ“). Usporiadateľ vydáva tieto Pravidlá Súťaže (ďalej len “Pravidlá”).

2. Trvanie súťaže:

Súťaž sa uskutoční v dňoch od 01.05.2023 od 12:00 hod. do 04.05.2023 do 18:00 hod.

3. Výhra:

Usporiadateľ odovzdá výhercovi nasledovnú hlavnú výhru: Ovocnú tortu s jahodami v priemere cca 15 cm.
Usporiadateľ odovzdá druhému výhercovi nasledovnú vecnú cenu: Sklenený hrnček s logom Srdcom Hasič.

Výhru podľa týchto Pravidiel poskytuje Usporiadateľ. Výhra je oslobodená od dane z príjmov (nepresahuje sumu 350 eur).

4. Účastníci Súťaže:

Účastníkom Súťaže sa na účely týchto Pravidiel rozumie fyzická osoba staršia ako 18 rokov:

– s trvalým pobytom alebo prechodným pobytom na území Slovenskej republiky a

– ktorá splní podmienky účasti v Súťaži podľa týchto Pravidiel (ďalej len „Účastník súťaže”).

5. Podmienky účasti v Súťaži:

Do žrebovania bude zaradený Účastník Súťaže podľa bodu 3 týchto Pravidiel, ktorý:

– súťažný status označí ako “LIKE” a svoju šancu na výhru zvýši, keď:

– v komentári pod súťažným statusom odpovie na otázku, s kým si svoju výhru vychutná. Do Súťaže sa môže každý Účastník zapojiť aj opakovane, vždy však označením inej osoby.

– zdieľa súťažný Facebook status stránky DHZ Lemešany s nastavením zobrazenia „Verejné“,

– sleduje Facebook stránku DHZ Lemešany.

6. Žrebovanie:

Usporiadateľ náhodným spôsobom, za použitia aplikácie na to určenej vyžrebuje (žrebuje sa z reakcií a komentárov súťažného statusu) zo všetkých Účastníkov Súťaže, ktorí spĺňajú Pravidlá Súťaže, jedného výhercu, ktorý získa hlavnú cenu a jedného výhercu vecnej ceny.

Dňa 4.5.2023 približne o 20:00 hod.
Oznámenie o víťazovi súťaže bude zverejnené na: Facebookovskej stránke https://www.facebook.com/DHZ.Lemesany
a instagramovej stránke https://www.instagram.com/dhzlemesany

Ak víťaz nebude reagovať na oznámenie výhry a nekontaktuje Usporiadateľa do 7 dní a neprejaví záujem výhru si prevziať, stráca na výhru nárok. Usporiadateľ v takom prípade žrebovanie nezopakuje.

Usporiadateľ súťaže je oprávnený jednostranne zmeniť Pravidlá súťaže v priebehu trvania, uvedenú súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť. Účasť v Súťaži ani výhry nie je možné vymáhať právnou cestou ani inak alternatívne plniť.

Usporiadateľ si vyhradzuje právo bez udania dôvodu vylúčiť Účastníka Súťaže, ktorého správanie či Facebook profil vykazuje známky nekalého alebo podvodného konania.

Usporiadateľ si ďalej vyhradzuje právo vylúčiť Účastníka Súťaže, ktorého správanie či Facebook profil odporuje pravidlám sociálnej siete Facebook. V prípade zistenia tohto porušenia, či v prípade podozrenia bude taký účet nahlásený ako podvodný a prípadné vydanie výhry bude pozastavené až do vyjadrenia správcu alebo zodpovedného pracovníka spoločnosti Facebook.
Usporiadateľ si vyhradzuje právo zmeniť typ žrebovania, v závislosti od aktuálnych technických možností.

7. Oznámenie výhry:

Výherca bude vyzvaný, aby Usporiadateľovi zaslal svoje kontaktné údaje prostredníctvom súkromnej Facebook správy alebo e-mailom. Výherca a Usporiadateľ sa dohodnú na spôsobe odovzdania výhry. Výhra bude odovzdaná po vzájomnej dohode oboch zúčastnených strán. V prípade, ak k vzájomnej dohode nedôjde, výhra zaniká. V prípade, že sa nepodarí s Výhercom skontaktovať do 7 dní od uskutočnenia žrebovania, nárok na výhru prepadá.

8. Osobné údaje:

Účastník súťaže udeľuje Usporiadateľovi v súvislosti so zapojením sa do súťaže a pre prípad výhry v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) dobrovoľný súhlas so spracovaním osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, e-mail, telefónne číslo a adresa na doručenie výhry, za účelom umožnenia jeho účasti na súťaži a v prípade výhry zverejnenie jeho mena a priezviska na facebookovej stránke https://facebook.com/DHZ.Lemesany a instagramovej stránke https://www.instagram.com/dhzlemesany/ a aj jeho kontaktovania a zaslania výhry. Udelený súhlas môže účastník súťaže kedykoľvek odvolať a to e-mailom alebo písomne.

9. Záverečné ustanovenia:

Každý Účastník súťaže na Súťaži zároveň potvrdzuje, že bol oboznámený s tým, že spoločnosť Facebook nemá voči súťažiacemu žiadne záväzky a z účasti na Súťaži spoločnosti Facebook takéto záväzky ani nevznikajú. Vyhlasovateľ súťaže vyhlasuje, že Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, podporovaná, spravovaná, alebo inak spájaná s Facebookom a nie je s Facebookom inak spojená. Usporiadateľ súťaže neručí za akékoľvek technické problémy v súvislosti s účasťou v súťaži a v súvislosti so sociálnou sieťou Facebook.

V Lemešanoch, dňa 01. 05. 2023