Ako sme získali nadhľad

Nadhľad – pohľad z hora, na naše problémy sme získali vďaka charitatívnej akcii Magna HILL RACE 2021. Cieľom akcie bolo zdolanie akéhokoľvek kopca/kopčeka/vrchu. V polovici októbra sme využili krásne slnečné počasie a vyrazili do našich veľhôr. V krásnej tatranskej prírode, sme sa najprv vydali na cestu Kalvárie, ktorá končí na „Peknej vyhliadke“. V tichu, rozjímajúc sme kráčali krížovou cestou.

Po dokončení okruhu sme sa ešte hecli a dali aj Hrebienok. Bol to nádherný deň strávený v kruhu našej hasičskej rodiny! Všetky problémy doma, v práci a pod. šli bokom. Kráčali sme, smiali sme sa a užívali slnko, prírodu, priateľstvo a nádherné výhľady.

Ďalšia skupina našich členov si to namierila k nášmu Lemešianskemu lesu – k Dvom Dubom a  neskôr sme vyšliapali aj na Prešovskú Kalváriu a pokračovali poľnou cestičkou hore smerom na Vydumanec.

Navyše výťažok z tohto podujatia je venovaný neziskovej organizácii MALENKA, ktorá finančne pomáha v zabezpečovaní zdravotnej starostlivosti o predčasne narodené a kriticky choré deti hospitalizované na oddelení neonatologickej intenzívnej medicíny DFN Košice. Takže sme pomohli nie len sebe, ale aj tým najmenším človiečikom, ktorí majú len jeden jediný problém a to boj o svoj život. Keď sa takto s nadhľadom pozrieme na naše životy, máme vážnejšie problémy ako oni?

Fotoalbum: