Vianočné pohľadnice od malých hasičov

Vianočný čas je občas plný príprav a zhonu. Niekedy je ale potrebné zahodiť stres za hlavu, upustiť z nekonečného zoznamu povinností a malým stíšením sa ponoriť do prichádzajúcej vianočnej atmosféry. Presne to urobili aj klienti denného stacionára pôsobiaceho v našej obci. V jemnom svetle vianočného stromčeka a za sprievodu kolied ich vo štvrtok 21.12.2023 navštívili naši vyslaní zástupcovia, aby im a aj pracovníkom centra odovzdali malé prekvapenia. Prekvapenia v podobe ručne vyrábaných pohľadníc, ktoré vytvorili deti z hasičského krúžku spoločne s deťmi členov DHZ Lemešany.
Všetci klienti boli veľmi milo prekvapení a dojatí, že práve v tento výnimočný čas si na nich deti spomínajú a potešia ich. Mnohí sa zaujímali aj o fungovanie nášho zboru, pár slov prehodili aj s prítomnými deťmi a podelili sa s nimi o spomienky na čas, kedy oni boli malí a tešili sa na sviatky. Bola to krásna príležitosť na zblíženie generácií a na prežitie radostného a pokojného času.
Taktiež vyjadrili veľkú vďaku a obdiv všetkým deťom, ktoré si našli voľné chvíle a vytvorili jedinečné vianočné priania. Srdečne pozdravujú a prajú krásne a požehnané sviatky plné radosti, pokoja, pohody a porozumenia aj vedúcim krúžkov, deťom a všetkým členom zboru a ich rodinám.
Tieto chvíle šťastia a radosti našich drahých seniorov nás budú sprevádzať ešte mnoho dní a povzbudzujú nás do ďalšieho ročníka tejto už tradičnej vianočnej aktivity.

Fotoalbum: