Každý zdolaný kopec pomôže

Posledné dni, týždne, ba mesiace boli namáhavé. Namáhavé pre každého jedného z nás. A to nie len fyzicky, ale aj psychicky. Sme v prebiehajúcej druhej vlne pandémie COVID19 na Slovensku a do toho prišli rozsiahle záplavy minulý týždeň. Prezident HaZZ vyhlásil 14.10.2020 pohotovosť pre všetky dobrovoľné zbory obcí na území Slovenska, ktoré disponujú protipovodňovými vozíkmi a vozidlami Iveco Daily z projektu Aktívne protipovodňové opatrenia – t.j. aj DHZO Lemešany je v pohotovosti do odvolania.

Napriek tomu všetkému, čo sa deje v našich životoch – vyhlásenej pohotovosti, zákazu vychádzania či fyzicky náročným výjazdom, sme sa rozhodli prekonať sa a pomôcť v týchto ťažkých časoch organizácii Svetielko pomoci. Táto organizácia pomáha malým onkologickým pacientom a ich rodinám. Výťažok z charitatívneho podujatia Magna Hill Race 2020, ktorého sme sa zúčastnili bude venovaný práve im.

Podujatie Magna Hill Race 2020 prebiehalo v termíne 17.10.2020 – 25.10.2020. Podmienkou bolo prekonať sa a zdolať nejaký kopec v našom okolí. Trošku sme dúfali, že sa hashtagu #odbehnemtosam zbavíme, no opatrenia sú aké sú, teda zas sme šli indi vindi. Ak dobre rátame je to desiaty charitatívny beh v roku 2020 a určite nekončíme. Do konca roka nám snáď ešte nejaké pribudnú. Ak by sa chcel niekto pridať k charitatívnym behom, a podporiť vždy nejakú dobrú vec, kontaktujte nás.

Fotoalbum:

v