Odovzdávali sme sladkú odmenu

Víťazstvo je minimálne tak sladké ako najchutnejšia torta!

V sobotu 20. mája sme s radosťou odovzdali našu špeciálnu hasičskú výhru. Pán Matúš k nám vyslal zástupcu, ktorý tortu prebral a bezpečne ju doručil. Podľa fotiek, ktoré nám zaslal sa s radosťou podelil o sladkú odmenu s rodinou.

Ešte pár dní predtým, než sme odovzdali hlavnú cenu súťaže sme sa stretli aj s pani Miriam a odovzdali jej vecnú cenu, z ktorej mala veľkú radosť. Dúfame, že hasičská torta chutila a zahriala pri srdci. Úsmev na tvári vyčaril aj pohár s naším logom Srdcom hasič, z ktorého bude každý čaj ešte lahodnejší.

Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do súťaže a pomohli nám sviatok všetkých hasičov urobiť viac výnimočným. Touto cestou ďakujeme aj pani Zuzane Čarnej za vytvorenie zápichu a hrnčeka s logom a firme Ronex world za poskytnuté podnosy.

Tešíme sa na ďalšie spoločné hasičské dobrodružstvá a sladké víťazstvá.

Fotoalbum:

#srdcomhasic #hasicskeoslavy #hasici #patronhasicov #svflorian #saintFlorian #odnasprevas #mamevasradi #strawberry #cake #TortaOdHasicov #sladkavyhra #facebooksutaz #velastastia #vitazstvo #vyhravat #vitaz #vyhra #vyhrachuti #radostzvyhry #dhz #DHZLemesany #DHZLemesanySvojimFanusikom