Hasičský krúžok

Milí rodičia,

ak Vaše deti túžia zažiť dobrodružstvo, učiť sa nové veci a byť súčasťou tímu, náš hasičský krúžok je to správne miesto. Učíme sa, cvičíme a pripravujeme sa na riešenie rôznych situácií, či už je to požiar, záchrana alebo prvá pomoc. Prídte k nám a spoločne si zašportujeme, nadobudneme nové zručnosti a zažijeme vzrušujúce chvíle. Pridajte sa k nám a staňte sa hrdým členom našej hasičskej rodiny! Tešíme sa na všetky deti a mládež z Lemešian a okolia. Úvodná príprava a prihlásenie sa krúžok prebehne už 05.10.2023.

ORGANIZAČNÉ POKYNY HASIČSKÉHO KRÚŽKU
⮚ KEDY
→ štvrtky v čase 15:30-17:00 (mimo štátnych sviatkov a prázdnin)
→ v prípade, že by sa krúžok z organizačných dôvodov zrušil, prípadne presunul na iný deň budeme vás o tom informovať SMS, e-mailom, prípadne cez Edupage.
→ deti, ktoré navštevujú škôlku pri ZŠ Lemešany alebo ŠKD vyzdvihne vedúci krúžku, následne po skončení tréningu si deti vyzdvihuje rodič (prípadne iná určená osoba po písomnom oznámení). V neposlednom rade je nutné, aby rodiči nahlásili záujem o krúžok aj učiteľkám v škôlke.

⮚ KDE
→ telocvičňa ZŠ a MŠ Lemešany, v prípade pekného počasia multifunkčné ihrisko


⮚ ČO SO SEBOU
→ je potrebné mať športové oblečenie, obuv vhodnú do telocvične, pitný režim


Prosíme obratom o vyplnenie a podpísanie Súhlasu zákonného zástupcu s účasťou na Hasičskom krúžku. Ďakujeme vám a tešíme sa na všetky malé hasičky a hasičov.

kontaktné údaje na vedúceho krúžku:
Ing. Marek Angelovič
tel. č: +421 904 838 584
e-mail: dhzlemesany@gmail.comv