Charity run weekend

Dnes, 20.03.2020 sme mali v pláne odbehnúť v Košiciach nesúťažný charitatívny beh na 4 km pre detičky trpiace ochorením SMA 1. Situácia s pandémiou koronavírusu však spôsobila zrušenie všetkých športových podujatí. Správame sa zodpovedne a rešpektujeme usmernenia, preto každý z nás odbehol „indi vindi“ (t.j. sám) symbolické 4 km – za každé dieťa 1 km. Bežali sme ráno, večer, na bežiacich pásoch, po ceste či v lese… kto ako mohol, a kto nemohol, ten si poriadne zacvičil 🙂 

Kto sa k nám chce ešte pridať, môže sa do nedele 22.03.2020 zaregistrovať na charityweekend.com (štartovné je 10€ dospelý a 5€ deti – celý výťažok bude prerozdelený medzi deti).

Deťom tikajú hodiny, pretože je potrebné im podať najdrahší liek na svete do veku dvoch rokov. 

Riško, ktorý oslávi druhé narodeniny v apríli, je momentálne v Maďarsku a čaká na liečbu.  Liečbu môže absolvovať len vďaka ľuďom, ktorí sa mu vyzbierali na liek. Zvyšné 3 deti, Alex, Amélia a Alexej, pomoc ešte potrebujú. Našu pomoc.  Pomoc dobrých ľudí. Držme sa nášho hesla: „Bohu na slávu a ľuďom na pomoc“ a pomôžme aj my, tak ako vieme.

Všetky informácie ohľadom detičiek trpiacich na ochorenie SMA a spôsoby ako im pomôcť  nájdete na webových stránkach jednotlivých detí:

Riško: www.riskodychaj.sk
Alex: www.ludialudom.sk/vyzvy/7148
Amélia: www.zivotpreameliu.sk
Alexej: www.sharetinyforalexej.sk

 

Foto: charityweekend.com

 

Fotoalbum: