Športový deň detí v Lemešanoch

Nádherná slnečná nedeľa je za nami. Kultúrna komisia obce Lemešany, Futbalový klub, Záhrada pohybu a my, DHZ Lemešany, sme pripravili deťom Športový deň detí na našom futbalovom ihrisku.

Pre deti boli vytvorené stanovištia s úlohami, pripravený nafukovací hrad či trampolína, ale aj kofola a odmeny.

My sme pre deti pripravili ukážku našej techniky, súťaž „Mini hasič v akcii“, vedomostný kvíz a kolky. Deti si mohli prezrieť našu automobilovú techniku (Iveco Daily a CAS32 T148), ich výbavu a posadiť sa do nich a vyskúšať si pocit, aké to je za volantom hasičského auta. Rozhodiť hadicu, aby zhodila „kolky“ v podobe prázdnych hasiacich prístrojov bola tá náročnejšia úloha. Veríme, že každý kto sa zúčastnil vedomostného kvízu si navždy zapamätá, že elektrické prístroje sa nikdy nehasia vodou a v prípade búrky v lese si musia nájsť najnižšie položené miesto a ľahnúť si na zem. Medzi najlepšie ohodnotenú súťaž patril „Mini hasič v akcii“, kde deti museli prejsť prekážkovú dráhu, kde na jej konci museli zachrániť bábätko z horiaceho „domu“ a cez tunel vyjsť von.

Veríme, že všetkým zapojeným deťom sa tento deň, venovaný im, páčil a budú naň spomínať ešte dlho. A ak sme niektorého chlapca alebo dievča zaujali a nadchli, kľudne nás môžu rodičia kontaktovať (zapojiť sa samozrejme môžu aj dospeláci, každá pomocná ruka je vítaná :). Privítame každého nového člena.

Fotoalbum: